INTERFERONAT 120CPR

809,29 MDL

Descriere

pretul nu include cheltuielile de livrare.

 • INTERFERONAT
  Stimulent natural al sintezei de interferon

  INTERFERONAT este un produs natural recomandat pentru normalizarea secreţiei de interferon şi regenerarea celulelor hepatice.

  Interferonul este o proteină sintetizată în organism, în mai multe ţesuturi şi sub mai multe tipuri, dotată cu proprietăţi antivirale, antiproliferative şi imunomodulatoare. Câteva exemple: α (produs de monocite), β (produs de fibroblaşti), γ (produs de limfocitele T), etc. Interferonul are rol în apărarea organismului împotriva infecţiilor (bacteriene, virale, antiparazitare). Este utilizat în tratamentul hepatitelor cu virus B, C şi D, leucemiei şi tumorilor maligne.
  În condiţiile vieţii moderne, supuse agresiunii mediului extern şi pericolului contaminării cu agenţi patogeni, necesitatea unei bune apărări imunitare se regăseşte pe prim plan. Plantele din compoziţia produsului INTERFERONAT stimulează mecanismele de apărare ale organismului, având un puternic efect imunostimulent. Stresul cotidian, alimentaţia necorespunzătoare (prin adăugarea aditivilor alimentari), sedentarismul şi fumatul, generează cantităţi mari de radicali liberi, care conduc la degenerescenţa organismului şi scăderea rezistenţei la agresiunea factorilor externi. INTERFERONAT generează un puternic efect antioxidant prin neutralizarea radicalilor liberi, asigurând organismului o protecţie eficientă.
  INTERFERONAT reprezintă un amestec de plante cu efect regenerator, imunostimulent şi protector hepatic, care stimulează secreţia endogenă de interferon, fiind recomandat în principal ca adjuvant în afecţiuni hepatice şi în unele deficienţe imunitare.

  Contribuie la

  – funcţionarea normală a sistemului imunitar, prin normalizarea secreţiei de interferon
  – protejarea şi regenerarea celulelor hepatice
  – normalizarea funcţiilor hepatice
  – detoxifierea ficatului
  – normalizarea procesului de diviziune celulară
  – îmbunătăţirea stării generale şi rezistenţei organismului
  – protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

  Contraindicatii

  Alergie la oricare dintre componentele produsului.

  Depozitare: se depoziteaza in locuri uscate, la temperatura camerei, ferit de accesul copiilor. A se folosi prealabil inainte de data marcata pe ambalaj.

068550730 – Comenzi telefonice
Luni- Sambata, 09:00-18:00

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „INTERFERONAT 120CPR”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *