INGERAS VITAMINIZANT 60CPR

161,90 MDL

Descriere

pretul nu include cheltuielile de livrare.

Descriere: Vitaminele si sarurile minerale sunt substante indispensabile organismului uman, ele intervenind in procesul de crestere si dezvoltare al copilului. Majoritatea vitaminelor nu pot fi sintetizate in organism, ele provenind din aportul alimentar. Alimentatia moderna, bogata in dulciuri, alimente de tip fast food sau sucuri indulcite artificial, precum si prelucrarea termica a alimentelor, conduc la o carenta de vitamine si minerale. De asemenea, in perioadele de iarna alimentatia este saraca in vitamine, motiv pentru care, pentru corectarea acestei deficiente, este necesara administrarea suplimentara de produse naturale cu proprietati vitaminizante si remineralizante.

Compozitie:Plante: acerola (Malpighia punicifolia)-extract apos cu 50% vitamina C (200mg); morcov (Daucus carota)-extract hidroalcoolic cu 1% beta-caroten (50mg); suc de fructe de padure (extract hidroalcoolic uscat 5:1 din fructe amestecate: catina (Hippophae rhamnoides) 20%, afin (Vaccinium myrtillus) 10%, corn (Cornus mas) 15%, maces (Rosa canina) 2,5%, merisor (Vaccinium vitis-idaea) 15%, paducel (Crataegus monogyna) 2,5%, soc (Sambucus nigra) 15%, boz (Sambucus ebulus) 2,5%, coacaz-negru (Ribes nigrum) 5%, porumbar (Prunus spinosa) 5%, scorus-de-munte (Sorbus aucuparia) 5%, zmeur (Rubus idaeus) 2,5%.)
Ingrediente inactive: zahar compresibil, celuloza microcristalina, stearat de magneziu, aerosil.

ACTIUNI MAJORE:
vitaminizanta, remineralizanta, antiscorbutica, tonica generala, imunostimulenta, antioxidanta.

ALTE ACTIUNI:
antidiareica, vasoprotectoare, capilaroprotectoare, usor diuretica, depurativa, antiseptica urinara, usor antihipertensiva, stimuleaza sinteza rodopsinei si reglarea multiplicarii celulare.

Indicatii: se utilizeaza ca adjuvant in: perioada de crestere la copii, carente de vitamine si minerale, anorexie, astenie, anemie, dieta dezechilibrata, malabsorbtie intestinala, apetit alimentar capricios, stari de oboseala si slabiciune, cresterea rezistentei organismului la infectii, tulburari de crestere si dezvoltare la copii, scaderea randamentului intelectual, hemeralopie, xeroftalmie, convalescenta, copii si tineri cu diete alimentare.

Contraindicatii: diabet zaharat, alergie la oricare dintre componentele produsului.

Observatii: Nu se administreaza copiilor sub 5 ani comprimatele intregi, datorita pericolului de inecare

Administrare:Copii intre 10 si 14 ani: cate 1-2cpr. de 4 ori pe zi.
Copii intre 5 si 9 ani: cate 1 cpr. de 4 ori pe zi.
Comprimatele se sug sau se mesteca imediat dupa masa, dupa care nu se consuma nimic timp de 30 minute.
Copii sub 5 ani: 1-2 cpr. pe zi. Comprimatele se sfarama, iar apoi se adauga in 15 ml de apa sau ceai (o lingura). Se administreaza cu 30 minute inaintea mesei.

Depozitare: se depoziteaza in locuri uscate, la temperatura camerei, ferit de accesul copiilor. A se folosi prealabil inainte de data marcata pe ambalaj.

068550730 – Comenzi telefonice
Luni- Sambata, 09:00-18:00

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „INGERAS VITAMINIZANT 60CPR”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *