INGERAS CRESTE POFTA DE MANCARE SIROP 200ML

178,59 MDL

Descriere

pretul nu include cheltuielile de livrare.

Recomandat pentru stimularea apetitului la copii, cresterea rezistentei organismului, tratarea slabiciunii, asteniilor, anorexiei, anemiilor, devitalizarii, indigestiilor, colicilor abdominale, flatulentelor, starilor de agitatie, cu efect vitaminizant, antibacterian, tonic digestiv si mental, antianorexigen (cresterea apetitului), antioxidant, diuretic, imunomodulator, stomahic, tonic, antispastic,
calmant, antiseptic, antiemetic, antiinflamator.

Compozitie: rizomi de ghimbir, fructe de catina, uleid de lamaie, radacina de shatavari, fructe de pippali, radacina de ashwaganda, radacina de angelica, apa, fructoza.

Indicatii:Se utilizeaza ca adjuvant in: anorexie (lipsa poftei de mancare), anemie, stari de astenie si slabiciune, devitalizare, hipovitaminoze.

Alte indicatii:adjuvant in colici abdominale, indigestie, flatulenta (balonare), stari de agitatie si neliniste.

Contraindicatii:Gastrite hiperacide, ulcer gastric si duodenal, alergie la oricare dintre componenteleprodusului.

Administrare: cate 5-10 ml de cate 3 ori pe zi la copii intre 7-14 ani, cate 5 ml de cate 3 ori pe zi la copii intre 3-6 ani. Se administreaza diluat in 100 ml ceai, cu jumatate de ora inaintea mesei.

Precautii: Persoanele cu diabet zaharat trebuie sa reduca din alimentatia zilnica echivalentul de hidrati de carbon corespunzator cantitatii de fructoza din sirop (5ml sirop contin 3,5grame fructoza).

Depozitare: se depoziteaza in locuri uscate, la temperatura camerei, ferit de accesul copiilor. A se folosi prealabil inainte de data marcata pe ambalaj.

068550730 – Comenzi telefonice
Luni- Sambata, 09:00-18:00

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „INGERAS CRESTE POFTA DE MANCARE SIROP 200ML”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *