INGERAS CEAI PT. ‘BURTICA’ 50GR

42,52 MDL

Descriere

pretul nu include cheltuielile de livrare.

Ingrediente:
Chimen (Carum carvi), fructe (25%); Coriandru (Coriandrum sativum), semințe (20%); Busuioc (Ocimum basilicum), părți aeriene (10%); Cimbrișor (Thymus serpyllum), părți aeriene (15%); Fenicul (Foeniculum vulgare), fructe (10%); Hibiscus (Hibiscus sabdariffa), flori (10%); Cicoare (Cichorium intybus), părți aeriene (5%); Lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra), rădăcini (5%).

Contribuie la normalizarea contracţiilor intestinale la copii,susţinerea digestiei,menţinerea sănătăţii tractului gastrointestinal,reducerea acumulării și eliminării necontrolate a gazelor intestinale.

Contraindicatii:
Alergie la oricare dintre componentele produsului.

Administrare:
– macerat la rece – se prepară dintr-o linguriţă cu pulbere adăugată la 250 ml de apă rece, se menţine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoară şi se bea pe stomacul gol. Se administrează câte ½-1 cană cu macerat de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei;

– infuzie – se prepară din 2 linguriţe cu plante adăugate la 250 ml de apă clocotită, se menţine la temperatura camerei timp de 15 minute, apoi se strecoară şi se bea pe stomacul gol. Se administrează câte ½-1 cană cu infuzie de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei.

Depozitare: se depoziteaza in locuri uscate, la temperatura camerei, ferit de accesul copiilor. A se folosi prealabil inainte de data marcata pe ambalaj.

068550730 – Comenzi telefonice
Luni- Sambata, 09:00-18:00

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „INGERAS CEAI PT. ‘BURTICA’ 50GR”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *