IMMUNOMIX PLUS 50CPS

336,66 MDL

Cod Produs: PLF-M00024 Categorie: Etichete: , , , , , , , , , , , ,

Descriere

pretul nu include cheltuielile de livrare.

Ingrediente:

Pulbere din radacina de Echinacea pallida(Echinacea pallida), pulbere din coaja de Gheara Pisicii (uncaria tomentosa), Gelatina, Extract liofilizat multifractionat din radacina de Echinacea pallida(Echinacea pallida)(Echina2-LMF) ,suc liofilizat din fructe de Soc(Sambucus nigra), guma de Salcam (Acacia senegal),extract liofilizat din coaja de Gheara Pisicii(Uncaria tomentosa).
Extract liofilizat multifractionat din radacina de Echinacea pallida(Echina2-LMF) 161,6mg, titrat echinacozida 2% (Metoda HPLC) 3,2mg, titrat polizaharide (metoda HPLC-SEC)20% 32,3mg, Fitocomplex total din radacina de Echinacea pallida 202mg, titrat echinacozida 0,6% (Metoda HPLC) 1,2mg, Suc liofilizat din fructe de Soc 121,2mg (echivalent cu 1,84g de boabe de Soc proaspete), Contrat total din coaja de Gheara Pisicii 202mg.

Indicatii:
ImmunoMix plus capsule este un produs folositor pentru a sprijini sistemul natural de aparare al organismului, care actioneaza printr-un mecanism dublu de actiune, atat la nivelul mucoasei, prima bariera de aparare a organismului nostru, datorita continutului de polizaharide prezente in extractul Echina 2LMF; cat si la nivel general datorita continutului de Echinacozida prezent in extractul de Echina-2LMF si a substantelor active continute in concentratul total de Gheara Pisicii si in sucul liofilizat de Soc.
De asemenea, Immunomix plus capsule este indicat pentru a favoriza refacerea organismului,datorita antocianilor din sucul liofilizat din fructele de Soc si a contratului total de Gheara Pisicii.

Administrare:
Se recomanda administrarea a 2 capsule pe zi, de preferinta dimineata si pentru o perioada de cel putin 20 de zile.
In cazurile de necesitate crescuta pentru a favoriza refacerea organismului, se recomanda dublarea dozei pana la patru capsule pe zi, impartite in doua administrari zilnice.

Depozitare: se depoziteaza in locuri uscate, la temperatura camerei, ferit de accesul copiilor. A se folosi prealabil inainte de data marcata pe ambalaj.

068550730 – Comenzi telefonice
Luni- Sambata, 09:00-18:00

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „IMMUNOMIX PLUS 50CPS”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *