GEMODERIVAT MLADITE MACES 50ML

107,46 MDL

Cod Produs: PLF-G00006 Categorie: Etichete: , , , , , , , , ,

Descriere

pretul nu include cheltuielile de livrare.

Gemoderivatele sunt extracte glicerohidroalcoolice obţinute din ţesuturi meristematice (muguri, mlădiţe, etc). Mugurii şi mlădiţele plantelor reprezintă ţesuturi embrionare vegetale care condensează proprietăţile farmacodinamice ale frunzelor şi fructelor, având efecte mai ample decât acestea.
  Ţesuturile meristematice cuprind şi celule stem vegetale (celule nediferenţiate cu capacitate de autoregenerare şi diferenţiere în celule cu funcţii specializate, având rol de regenerare celulară în organismele vii), similare celulelor stem din organismele umane și animale.
  Hormonii vegetali de creştere din aceste ţesuturi, cum sunt auxinele şi gibberelinele, stimulează detoxifierea celulară prin eliminarea produşilor metabolici toxici, a celulelor moarte din sistemul de apărare al organismului şi a complexelor autoimune care afectează funcţia celulară.

  Gemoderivatele DACIA PLANT sunt obţinute prin prelucrarea mlădiţelor şi/sau mugurilor la 2-3 ore după recoltare şi, astfel, se extrag substanţele bioactive specifice – aminoacizi, proteine, hormoni vegetali de creştere (auxine, gibbereline, citokine), vitamine, enzime, minerale, flavonoide, taninuri, răşini, etc – cu o mare eficienţă.

   Extractul glicerohidroalcoolic obţinut din mlădiţe de măceş acţionează la nivelul:
– căilor respiratorii superioare,
– vaselor sanguine şi scheletului.

Actiuni
– antiinflamatoare,
– vasoprotectoare,
– vitaminizantă,
– antianemică
– osteoblastică
– astringentă,
– antialergică.

Indicatii
se utilizează ca adjuvant în:
– afecţiuni inflamatorii recidivante care apar la copii (amigdalite, rinofaringite, traheobronşite, otite)
– cefalee vasomotorie, migrene
– anemie, astenie, stări de epuizare, întârzieri de creştere la copii
– osteoporoză, decalcifieri osoase, rahitism,
– diaree cronică,
– alergii.

Contraindicatii
Alergie la oricare dintre componentele produsului, tratamente medicamentoase (neurologice, psihiatrice, etc) care nu permit consumul de alcool.

Precautii
În sarcină şi alăptare se administrează numai cu recomandarea medicului.
Datorită conţinutului de alcool, se recomandă prudență la administrarea în: hepatite virale, toxice şi metabolice, steatoză hepatică, ciroză hepatică.

Observatii
În alergii se recomandă asocierea produsului cu MUGURI DE COACĂZ-NEGRU gemoderivat, TINCTURĂ DE TREI-FRAŢI-PĂTAŢI şi/sau ANTIALERGIC soluţie (pentru potenţarea efectului).
În cefalee vasomotorie şi migrene se recomandă asocierea produsului cu tinctură de ANGELICĂ (pentru potenţarea efectului).
În anemie se recomandă asocierea produsului cu MUGURI DE SALCIE gemoderivat (pentru creşterea eficienţei).
În astenie şi stări de epuizare se recomandă asocierea produsului cu MUGURI DE MESTEACĂN, MUGURI DE STEJAR gemoderivate şi/sau BRÂNCA-URSULUI, GINSENG, GINSENMAX, MACCA, NĂPRAZNIC comprimate (pentru creşterea eficienţei).
În osteoporoză se recomandă asocierea produsului cu MLĂDIŢE DE MUR, MUGURI DE ARIN-ALB şi/sau MUGURI DE PIN gemoderivate (pentru potenţarea efectului).
În rahitism şi întârzieri de creştere la copii se recomandă asocierea produsului cu MUGURI DE MESTEACĂN gemoderivat şi B NATURAL, C NATURAL comprimate (pentru creşterea eficienţei).
În diaree cronică se recomandă asocierea produsului cu ANTIDIAREIC comprimate (pentru potenţarea efectului).

Depozitare: se depoziteaza in locuri uscate, la temperatura camerei, ferit de accesul copiilor. A se folosi prealabil inainte de data marcata pe ambalaj.

068550730 – Comenzi telefonice
Luni- Sambata, 09:00-18:00

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „GEMODERIVAT MLADITE MACES 50ML”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *