COENZIMA Q10 100MG 30CPS

345,78 MDL

Descriere

pretul nu include cheltuielile de livrare.

Coenzima Q 10 este un compus liposolubil existent în fiecare celulă a organismului uman. Deficitul acesteia limitează energia și reduce toate procesele biochimice din celule. Sprijină producția de energie în organism, optimizează activitatea fizică și psihică în perioadele cu efort crescut, influențeaza pozitiv organismul și procesele oxidative, contribuie la sănătatea inimii.

Ingrediente: ulei de Soia (agent de încărcare), capsulă (gelatină, glicerină, apă purificată, coloranți caramel și dioxid de titan), coenzima Q10, ceară de albine (agent de glazuzare)

Îndrumare: Ca supliment alimentar, luaţi zilnic 1 capsulă gelatinoasă. A se consuma, de preferință, înainte de data marcată pe ambalaj. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

Depozitare: A se păstra la temperatura camerei, ferit de lumină şi umiditate, în ambalajul original. A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici!

Precauţii: Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. Consultaţi medicul înainte de a folosi acest produs în cazul în care sunteţi însărcinată sau dacă alăptaţi.

068550730 – Comenzi telefonice
Luni- Sambata, 09:00-18:00

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „COENZIMA Q10 100MG 30CPS”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *