ASONOR(ANTI-SFORAIT)30ML

681,33 MDL

Cod Produs: PLF-F00122 Categorie: Etichete: , , , , , , ,

Descriere

pretul nu include cheltuielile de livrare.

Picaturi de nas pentru lavaj.
Picăturile Asonor inlătură eficient cauza sforăitului.
Este un tratament simplu şi totuşi eficient, care vă eliberează de neplăcerile cauzate de sforăit.

De ce sforăim?
Sforăitul apare cand respiraţia este obstrucţionată. Acest lucru poate fi cauzat de o răceală sau o neregularitate anatomică a nasului sau a gatului. Totuşi, cauza cea mai comună a sforăitului este faptul că muşchii gatului şi din jurul gatului se relaxează prea mult cand dormim. Acest lucru inseamnă că deschiderea gatului devine ingustă şi aerul trece cu greu. intrucat avem nevoie de aceeaşi cantitate de aer in plămani, viteza de intrare a aerului creşte. Creşte presiunea din gat şi uvula şi vălul palatin incep să vibreze. Zgomotul produs de aceste vibraţii se numeşte sforăit. Prin urmare, sforăitul este un semn al unei respiraţii cu probleme in timpul somnului.
Cu cat sforăitul este mai tare, cu atat deschiderea din gat este mai mică.

Sforăitul este obişnuit?
Da! Sforăitul este un fenomen comun care există de cand dorm oamenii.
Calculele referitoare la frecvenţa sforăitului arată că este atat de comun incat există o persoană care sforăie la fiecare două case. Bărbaţii sforăie mai des decat femeile. Această diferenţă este egalată pe parcursul anilor.
Sforăitul poate deranja somnul bun al unei nopţi!Cand sforăiţi, respiraţia dumneavoastră devine neregulată.
Cand dormiţi, acest lucru poate duce la o intrerupere a respiraţiei. Aceste pauze pot dura pană la 10 secunde şi se pot repeta de multe ori pe parcursul unei nopţi. Dumneavoastră se poate să nu observaţi aceste pauze, dar somnul v-a fost deranjat. Acest lucru inseamnă că corpul dumneavoastră nu mai obţine odihna de care are nevoie. Rezultatul este că sunteţi obosit cand vă treziţi, ceea ce nu este bine pentru sănătatea dumneavoastră.
Cercetările au arătat că persoanele care sforăie au un risc mai mare de a suferi de diverse boli, cum ar fi hipertensiune arterială, hemoragie coronariană sau cerebrală.

Asonor sticlă de 30ml:
ASONOR CONŢINE:
Clorură de sodiu, glicerină, polisorbat 80, edetat de sodiu, sorbat de potasiu.

APLICARE:
Aplicaţii nazale.

DOZĂ:
3-4 picături in fiecare nară inainte de culcare.
Ar trebui să puteţi simţi soluţia in gat.

EFECTE ADVERSE:
Nu s-au detectat efecte adverse după tratament.
Suficiente pentru aproximativ 25 tratamente.Aceste picaturi sunt solutii apoase izotonice de clorura de sodiu stabilizate.
Asonor actioneaza pozitiv asupra mucoasei nazale umezind-o si indeparteaza mecanic impuritatile si fluidifica mucozitatile.Se recomanda pentru lavaj nazal in probleme de respiratie, rinite alergice, rinosinuzite, polipi nazali.

Depozitare: se depoziteaza in locuri uscate, la temperatura camerei, ferit de accesul copiilor. A se folosi prealabil inainte de data marcata pe ambalaj.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „ASONOR(ANTI-SFORAIT)30ML”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *